Reviews


4 stars after 526 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/18/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 8/17/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben 1 uur en 45 minuten moeten wachten en ze waren op geen enkele manier te bereiken. Wij gaan dus nooit meer bestellen. 8/4/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Food was good, delivery guy is friendly. They were a bit late, but the guy call to inform us, so it's really good service 8/3/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en prima eten. Ik zou het wel fijn vinden als je salades zou kunnen bestellen zonder kip en croutons en zo. Bijvoorbeeld zo'n Caprese, zoals je bij veel tenten kunt krijgen. 7/26/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de menu'smis je wel de groente This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens, zoals het hoort This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel hier regelmatig kwaliteit is altijd top en eten altijd lekker. Nou miste ik gister bij de bestelling de extra bij bestelde saus, drinken was verkeerd en ik zou een volle spaarkaart moeten hebben via jullie site maar die punten zijn verdwenen zonder dat ik de korting heb gehad. Omdat het normaal altijd goed is beschouw ik dit als een off dagje maar hoop dat ze nog wel iets doen met de punten van de spaarkaart 7/9/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers en frietjes, zoals altijd 6/25/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd pas gemaakt toen ik aankwam op de tijd van afhalen. Ook vond het personeel het niet nodig iets tegen me te zeggen toen ik er was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Onze producten kunnen niet ver van te voren worden bereid. Friet en dergelijke gaan snel achteruit in kwaliteit. We proberen het rond de aangegeven tijd klaar te hebben, maar soms is dat net iets later.
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tijd was lang, maar is niet anders 6/17/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met dank voor het lekkere toetje! 6/13/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk etem 6/11/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd super lekker en snel bezorgd 6/6/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen hamburgers op mijn broodjes zaten 6/1/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima hamburgers, lekkere friet en precies op tijd klaar voor afhaal. 5/28/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren absoluut niet warm, eerder koud als lauw. Prijs kwaliteit hoort niet bij elkaar. Veel te duur voor de kwaliteit die je ontvangt. Telefonisch niet bereikbaar en bezorger wil niets aanhoren. eens en nooit meer!!!!!! 5/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De frietjes miste maar werd super netjes opgelost door korting te geven op de volgende bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de crispy chicken burger voor een doorsnee nederlander spicy is. Misschien zouden jullie dit erbij kunnen zetten. Verder alles was warm, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. 4/23/2022
We gaan het erbij zetten. Bedankt voor de tip.
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en super lekker. Een echte aanrader! 4/16/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en goed warm 4/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat bijna geen saus op de truffelburger. Deze was erg droog. Halal truffelburger besteld maar er zat wel bacon op? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Hallo, op halal burgers zit halal bacon, dat is gefrituurde kalkoenfilet.
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd πŸ‘πŸ» 3/25/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra burger besteld maar niet gekregen. 3/24/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals ook bij thuisbezorgd ook erg lekker en op tijd bezorgd. Het had warmer gemogen zoals we gewend zijn bij de Hamburgerij 3/16/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was netjes op tijd ondanks de grootte van de bestelling. Eten was lekker en meer als voldoende. 3/12/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1ste maal besteld hier hamburger was echt niet warm meer toch op gegeten (honger) . Even gebeld daarover het antwoord was wat vervelend vlg keer doen we de hamburgers wat warmer. Wij wonen daar 3 min vandaan. Beetje jammer dit . 3/4/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud. Zo koud, dat de kaas nog steeds was zoals hij uit de koeling komt. Zelf even getemperatuurd, binnenzijde burger haalde de 20 graden niet eens. Hetzelfde met de grilled chicken. We wonen 5 min van het filiaal af. Opmerkingen mbt bestelling niet overgenomen, vb burger zonder tomaat, toch tomaat, grilled chicken met bacon, krijgen we zonder bacon. Wij hebben vaker bij jullie besteld en dit zijn herhaaldelijke fouten. Na een keer te zijn langs geweest in het filiaal vonden de medewerkers de muziek ook interessanter dan de gast. Wij hebben gister voor het laatst bij jullie besteld. Ontzettend betreurenswaardig, want de eerste weken was de kwaliteit van het eten echt een heel stuk beter en warmer. 3/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Burger was helaas koud πŸ₯ΊπŸ˜’ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 2de x hier besteld, want de vorige keer smaakte het ook goed. Deze keer was de hamburger er wederom erg snel, binnen een half uur, helaas bleken ze er toch kaas op gedaan te hebben terwijl ik van te voren had gebeld, en in de beschrijving had geschreven dit eraf te laten. De burger zag er wel heerlijk uit! Nadat ik terug had gebeld, stonden ze binnen 10 minuten weer voor de deur met hetzelfde hamburger menu, uiteraard gratis en nu wel zonder kaas. Ongelooflijk snelle service, binnen 50 minuten 2x een bestelling leveren is erg netjes en dat er toch kaas op zat, kan ik vergeven, dat gebeurt helaas wel vaker als ik iets bestel zonder kaas. De truffel burger is erg lekker, frietjes altijd knapperig en warm, en top service. 2/21/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had extra bacon erbij besteld maar was moeilijk te vinden. Als ik er extra voor moet betalen mag je het ook zeker wel zien en proeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks dat de hamburgers te laat waren was het wel heel lekker 2/17/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, vriendelijke service, voor herhaling vatbaar ..! 2/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top geregeld en overheerlijk. Beste burgers van Eindhoven. Complimenten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
stipt op afgesproken tijd was alles klaar! EN het was weer heerlijk... :-) Kregen er zelfs gratis desserts bij die ook erg lekker waren. Top tent! 2/11/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, heerlijk eten, eerlijke levertijden 2/7/2022
De Hamburgerij 4 stars after 526 reviews
De Hamburgerij