Reviews


4 stars after 498 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren absoluut niet warm, eerder koud als lauw. Prijs kwaliteit hoort niet bij elkaar. Veel te duur voor de kwaliteit die je ontvangt. Telefonisch niet bereikbaar en bezorger wil niets aanhoren. eens en nooit meer!!!!!! 5/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De frietjes miste maar werd super netjes opgelost door korting te geven op de volgende bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de crispy chicken burger voor een doorsnee nederlander spicy is. Misschien zouden jullie dit erbij kunnen zetten. Verder alles was warm, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. 4/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en super lekker. Een echte aanrader! 4/16/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en goed warm 4/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat bijna geen saus op de truffelburger. Deze was erg droog. Halal truffelburger besteld maar er zat wel bacon op? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd πŸ‘πŸ» 3/25/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra burger besteld maar niet gekregen. 3/24/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals ook bij thuisbezorgd ook erg lekker en op tijd bezorgd. Het had warmer gemogen zoals we gewend zijn bij de Hamburgerij 3/16/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was netjes op tijd ondanks de grootte van de bestelling. Eten was lekker en meer als voldoende. 3/12/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1ste maal besteld hier hamburger was echt niet warm meer toch op gegeten (honger) . Even gebeld daarover het antwoord was wat vervelend vlg keer doen we de hamburgers wat warmer. Wij wonen daar 3 min vandaan. Beetje jammer dit . 3/4/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud. Zo koud, dat de kaas nog steeds was zoals hij uit de koeling komt. Zelf even getemperatuurd, binnenzijde burger haalde de 20 graden niet eens. Hetzelfde met de grilled chicken. We wonen 5 min van het filiaal af. Opmerkingen mbt bestelling niet overgenomen, vb burger zonder tomaat, toch tomaat, grilled chicken met bacon, krijgen we zonder bacon. Wij hebben vaker bij jullie besteld en dit zijn herhaaldelijke fouten. Na een keer te zijn langs geweest in het filiaal vonden de medewerkers de muziek ook interessanter dan de gast. Wij hebben gister voor het laatst bij jullie besteld. Ontzettend betreurenswaardig, want de eerste weken was de kwaliteit van het eten echt een heel stuk beter en warmer. 3/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Burger was helaas koud πŸ₯ΊπŸ˜’ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 2de x hier besteld, want de vorige keer smaakte het ook goed. Deze keer was de hamburger er wederom erg snel, binnen een half uur, helaas bleken ze er toch kaas op gedaan te hebben terwijl ik van te voren had gebeld, en in de beschrijving had geschreven dit eraf te laten. De burger zag er wel heerlijk uit! Nadat ik terug had gebeld, stonden ze binnen 10 minuten weer voor de deur met hetzelfde hamburger menu, uiteraard gratis en nu wel zonder kaas. Ongelooflijk snelle service, binnen 50 minuten 2x een bestelling leveren is erg netjes en dat er toch kaas op zat, kan ik vergeven, dat gebeurt helaas wel vaker als ik iets bestel zonder kaas. De truffel burger is erg lekker, frietjes altijd knapperig en warm, en top service. 2/21/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had extra bacon erbij besteld maar was moeilijk te vinden. Als ik er extra voor moet betalen mag je het ook zeker wel zien en proeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks dat de hamburgers te laat waren was het wel heel lekker 2/17/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, vriendelijke service, voor herhaling vatbaar ..! 2/15/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top geregeld en overheerlijk. Beste burgers van Eindhoven. Complimenten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
stipt op afgesproken tijd was alles klaar! EN het was weer heerlijk... :-) Kregen er zelfs gratis desserts bij die ook erg lekker waren. Top tent! 2/11/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, heerlijk eten, eerlijke levertijden 2/7/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde langer als de aangegeven tijd, in totaal 1:20. Verder was het eten goed tot heel goed, hamburgers mogen wat meer gekruid zijn wat mij betreft maar dat is persoonlijk. In het algeheel gewoon goed ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde een stuk langer dan aangegeven. Ruim 20 minuten na aangegeven tijd 😏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Orders are always correct and well cared. We live the food and it's always equally tasty. It just takes a long time to arrive. No matter how much or how little we order we always wait for almost an hour This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd optijd,warm en heerlijk πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ 2/4/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader voor iedereen die een lekkere burger zoekt! 2/3/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De door mij behaalde voucher bleek niet inzetbaar. 1/28/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was slap, taai en koud. Spareribs waren niet lekker en geen heerlijke smaak. Teleurstellend! Bestelling duurde 1u30min. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top super lekker !!!! 1/22/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en prima op tijd 1/22/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie burger, goeie friet, en ook mooi dat er een pepermuntje, nat doekje en tandenstoker meegeleverd wordt. 1/21/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We zijn beter gewend vd Hamburgerij. Het eten was er binnen 60 min masr het was tegen koud aan....erg jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/13/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies wat we hadden verwacht. Erg lekker ! 1/8/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had union rings besteld maar kreeg friet. 1/7/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9 1/6/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Volgens de site was afhaal niet mogelijk? 1/1/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd!! 1/1/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 12/29/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 12/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
De Hamburgerij 4 stars after 498 reviews
De Hamburgerij