Reviews


4 stars after 390 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en goed 9/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig netjes en lekker 9/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden 2x hamburger menu besteld en laten thuis bezorgen. Zowel hamburger als de frietjes waren heerlijk. Heel smaakvol en lekker warm. Echt een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was gewoon top het was heerlijk en alles zat er netjes bij zoals doekjes voor je handen en stokjes top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hey, Burgers prepared by de Hamburgerij are excellent, as usual. Beyond and Mc2 are highly recommended with french fries - everything is fresh, tasty and just so good. The only thing which doesn't work is it's the second time that a part of our order is not delivered. Last time we didn't receive onion rings even if it was part of the order. I've simply ignored it. This time the mozarella sticks were missing. When I noticed it, I've contacted the restaurant and still waiting for their response. Other than that - everything is cool! 9/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere malse spareribs, vind ze wel aan de prijs dat wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, optijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar 8/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 8/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade was helaas niet vers. 8/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opmerkingen zijn niet gelezen. had gevraagd om salade zonder olijven en hamburger zonder tomaat en beide waren aanwezig op het eten.. 8/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam echt heel laat. Na een uur gebeld, toen zeiden ze dat het onderweg was, nog 30 min moeten wachten tot het er was. Bestelling was niet goed. Moesten na bellen. Weer moeten wachten op de juiste burgers. Erg tegen gevallen helaas... 8/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 van de beste, zonder de allerbeste hamburger die ik ooit gegeten heb. Vers sappig vlees, niet te hard of te zacht en volledig gebakken. Heerlijk gekruid en oprecht extreem lekker. En dan ook nog een precies juist gebakken broodje, niet overdreven versierd met groentjes en precies genoeg saus zodat je ook eens zonder op je kleren te morsen kunt genieten. Super. Mijn respect voor de hamburger als maaltijd lijkt hersteld (en is reden om grote ketens voortaan te mijden). Ik wordt klant voor het leven. 7/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer lekker 7/16/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen was prima. Op tijd en vriendelijk. Eten was lekker maar had wat warmer gemogen. Website was niet helemaal handig qua functies. Verder prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke hamburgers, maar zeer lange levertijd. Om 19.15 besteld en pas om 20.45 geleverd 6/26/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals al een aantal keer een heerlijke lunch op het werk! 6/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Iedere bestelling opnieuw, lekker en goed geleverd. En hele goede service, wij blijven vaker bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met het hele personeel net heerlijk genoten van burgers met friet! Was erg lekker, en alles warm en niks vergeten (wat bij een grote bestelling niet normaal is .. :-) 5/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie hamburgers! Ook de vegetarische waren erg lekker! Netjes optijd bezorgd. 5/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Werd gebeld door iemand die zij sta bij je aan de deur. Niet goedenavond of zo u spreekt met de Hamburgerij u spreekt met ..... Dus hing op ging kijken maar zag niemand dit kan echt beter. Vervolgens stond er niemand aan de deur wij terug bellen in eerste instantie werd er niet opgenomen voicemail ingesproken. Die persoon belde gelukkig weer terug maar hij stond helemaal verkeerd in de straat terwijl toch het goede adres en huis nr hebben op gegeven. Dit kan echt betere jongens. 5/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling mocht wel ietsjes sneller komen, maar uiteindelijk was alles top! Keep it up! (Canon Business Center Witbogt 8). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd geleverd! 5/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd, maar als je op jullie app besteld wordt het bezorgd maar via thuisbezorgd wordt er vermeld dat jullie niet bezorgen, miss een aandachtspunten voor jullie, want het is echt super lekker thx This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I always love the food here. I'm only sad that now the snack box only has 5 pieces each vs 6 pieces like before. 5/3/2021
De Hamburgerij 4 stars after 389 reviews
De Hamburgerij