Reviews


4 stars after 428 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer lekker wel jammer dat ze niet bezorgen op mijn postcode eerst wel nu niet meer 12/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bezorgen duurde erg lang 12/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De eerste levering was fout, missende en vreemde producten die niet voor ons waren. Na een kort contact is ons een nieuwe levering voorgesteld en een half uurtje later hadden we alsnog heerlijke hamburgers en alles erbij vers gekregen. En als kers op de taart ook nog 2 donut gekregen. TOPTENT! 11/29/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
iedereen hier op kantoor was mega blij met z'n burger(s)! 11/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weet niet of het aan de site ligt. Maar deze keer en vorige keer aangegeven zonder uien bij opmerkingen. Echter zaten er toch uien op. Wellicht ook makkelijk om in het menu niet alleen ingrediënten toe te kunnen voegen maar ook te kunnen verwijderen. Groetjes 11/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed geregeld! Kon via de website volgen wat de status was van de bestelling en was sneller geleverd dan van te voren gedacht. Smaakte ons prima! Netjes servet, tandenstoker, pepermuntje en nat doekje erbij geleverd! We gaan in de toekomst nog wel vaker hier bestellen! 11/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker 11/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, goede service, en nog goed warm bij bezorgen. 11/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hamburers en saalde zelf afgehaald. alles was prima op tijd klaar. Warm en heerlijk. Salade was behoorlijk groot en lekker. 11/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Dankjewel. Zeker aan te bevelen zowel de spareribs als de burgers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, vriendelijk personeel, netjes en op tijd klaar. 11/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede spareribs, heerlijk gegeten! 11/3/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kei goed 10/29/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig eten, betaalbaar en altijd warm 10/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great burger in both taste, size and contents. The added service of separately added salt (so hardly any on the fries), toothpick, wet wipe and mint was amazing and beyond expectation This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gevraagd om een door gebakken hamburger (ivm zwangerschap). Hamburger van nog rood/rauw van binnen. 10/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Bezorging prima op tijd en het eten was lekker warm en de frietjes waren knapperig!. 10/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Omstreeks 17:00 had ik samen met een vier vrienden een bestelling geplaatst. Via de website werd aangegeven dat deze rond 18:00 (optie zo snel mogelijk) zou worden bezorgd. Dit kwam ons goed uit omdat om 19:00 een afspraak hadden. Nadat de bestelling om 18:30 nog niet geleverd was, hebben we tot twee maal toe telefonisch contact gezocht (om 18:10 en 18:30). Hierbij kregen we tweemaal het bericht dat de bestelling bijna klaar was en dat deze onderweg zou zijn (wat niet het geval was, dit kan je namelijk online zien). De bestelling kwam aan om 18:45, drie kwartier later dan verwacht en aangegeven (terwijl het 5 minuten rijden is met de auto). Echter waren er ook verschillende problemen met de bestelling. Zelf had ik een baconburger besteld met 2 hamburgers (optie extra burger) met daarnaast onionrings (deze optie kost extra geld, hierbij had ik nog een extra optie voor 3 extra ringen). Tot onze verbazing waren er geen onionrings en geen extra hamburger bij de bestelling te vinden, er was alleen friet geleverd. De overige bestellingen klopte wel, maar de friet was koud en de hamburgers waren lauw. Vervolgens een bericht gestuurd naar het restaurant, maar geen reactie meer gehad. Betaald voor onderdelen die niet bezorgd zijn. Hele slechte ervaring, geen aanrader!! 10/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gebakken ei vergeten op de burger 10/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies gekregen wat gevraagd werd, top!!! Heerlijk gegeten.... 10/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 10/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spairips waren te droog This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburger voor de honden, zoals altijd netjes apart, én grote verrassing, een speelgoed hamburger voor ze. Geweldig, wat een leuk idee. Ik heb een foto op jullie FB gezet :) En de rest van het eten? Gewoon ook hartstikke lekker natuurlijk. Tot de volgende keer! 10/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Opmerking niet gelezen of niets meegedaan.. erg jammer 9/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke hamburgers! Bij bezorging op tijd bestellen, want dat duurt wel even. Maar dat wordt duidelijk aangegeven en het is het wachten meer dan waard. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en goed 9/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig netjes en lekker 9/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden 2x hamburger menu besteld en laten thuis bezorgen. Zowel hamburger als de frietjes waren heerlijk. Heel smaakvol en lekker warm. Echt een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was gewoon top het was heerlijk en alles zat er netjes bij zoals doekjes voor je handen en stokjes top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hey, Burgers prepared by de Hamburgerij are excellent, as usual. Beyond and Mc2 are highly recommended with french fries - everything is fresh, tasty and just so good. The only thing which doesn't work is it's the second time that a part of our order is not delivered. Last time we didn't receive onion rings even if it was part of the order. I've simply ignored it. This time the mozarella sticks were missing. When I noticed it, I've contacted the restaurant and still waiting for their response. Other than that - everything is cool! 9/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere malse spareribs, vind ze wel aan de prijs dat wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, optijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar 8/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 8/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade was helaas niet vers. 8/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opmerkingen zijn niet gelezen. had gevraagd om salade zonder olijven en hamburger zonder tomaat en beide waren aanwezig op het eten.. 8/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/2/2021
De Hamburgerij 4 stars after 428 reviews
De Hamburgerij