Reviews


4 stars after 647 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie en snelle service. Vriendelijke bediening! 2/24/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snel bezorgd en het eten was lekker warm. 2/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verpakt, op tijd bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding, goede smaak. 1/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deel van de bestelling vergeten, geen mogelijkheid contact ( nummer + contactformulier niet werkend). 1/12/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 1/6/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en fijn dat er even een berichtje werd gestuurd of er iets mis was. 1/3/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten 1/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren er erg snel, al binnen ongeveer 25 min. De website is duidelijk en overzichtelijk. En ik hou van hun loaded fries die je helemaal naar eigen verlangen kan aanpassen. In de begin lijkt het wel beetje prijzig maar met de goede levering tijd en de kwaliteit en grote van de porties is het het zeker waard. Heb er vaker gegeten en vind het zeker aan te bevelen aan andere. Mocht je twijfelen, zeker doen! 1/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden 12/20/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke No-nonsense burgers! 12/16/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 12/16/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was taai, hamburger was heel lekker wel wat koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, netjes optijd en weer heerlijk 😍 11/25/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten werd keurig op tijd bezorgd, maar was niet erg warm (meer). Wel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/28/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijkπŸ‘πŸ» 10/27/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer! 10/21/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was aan de koude kant 10/13/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topservice! 10/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Spareribs BBQ waren heerlijk!!!! Voor herhaling vatbaar........ 10/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal top man dankjewel alweer 9/25/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! Zoals altijd ! 9/22/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen optijd πŸ‘ 9/15/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loaded fries netjes op gemaakt 9/11/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed! 9/9/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, heerlijk gegeten! 9/7/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke hamburgers en friet. Alles goed geregeld en bezorgd. Geen minpunten. 9/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super :) 8/25/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie!! 8/15/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Precies op tijd, lekker warm en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt lekker dit keer, met name de frietjes, ook op tijd en warm! <3πŸ˜€ 8/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burger (crispy chicken plus bacon & emmentaler) was heerlijk. Die bestel ik nog eens. De friet niet zo. 8/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit werd al snel goed nageleverd en kreeg er een kortingvoucher bij als excuus. Goed geregeld, ik ben tevreden! 8/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond het goede service dat er toch korting gegeven werd ondanks dat ik het besteld had. 8/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten heerlijk, alleen niet al te warm meer 8/2/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2023
De Hamburgerij 4 stars after 647 reviews
De Hamburgerij