Reviews


5 stars after 689 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima 6/13/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alle extra bestelde toevoegingen ontbraken. Extra bacon, extra ui en extra ceddar kaas ontbraken. Verder wel op tijd bezorgt en goed warm. Jammer. Voor 4.50 besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je lekker wil eten moet je hier zijn en de service is altijd vriendelijk en goed 5/27/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, snelle bezorging en hele vriendelijke bezorgster! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service is prima, kwaliteit eten was minder dan we gewend zijn. De spicy Avocado chicken was té spicy waardoor het nét eetbaar was (niet zoals we eerder gewend waren), broodjes waren klef, rest was prima maar niet bijzonder zoals we dit gewend zijn. Jammer. Hoop dat het volgende keer weer is zoals vanouds. 5/20/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu een paar keer hier besteld. Vandaag voor het eerst wat langer moeten wachten, maar zeker het wachten waard :) Was weer erg lekker! 5/18/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Crispy chicken hamburger te pittig. De smaak was pittiger dan anders 5/17/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk op de site te bestellen en altijd lekker! 5/14/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker was het, bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel fijn dat de spareribs al voorgesneden zijn. Bij de side salade miste een kuipje met slasaus. Verder heel lekker en zeer zeker aan te raden. 5/6/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer!!! 5/6/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Precies op tijd, eten goed warm en weer superlekker! 5/1/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrast over hoe goed het er uit zag. En dat het dan ook nog zo lekker smaakt als het eruit ziet...helemaal top en voor herhaling vatbaar :) 4/27/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gaarne volgende keer iets minder peper op de crispy chicken en de friet egg minder hard gebakken (was bijna zwart) verder prima 4/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal zijn we erg enthousiast maar gister was het minder. Aan de kip zat veel vet en weinig groenten op het broodje. 4/22/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima website, jammer dat we de voucher “drankje” hadden gebruikt maar dat die er niet in zat😂 wel fijn dat we nog een voucher 😂😂 4/19/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een lange haar in me eten en toen ik het netjes meldde bij de klantenservice omdat ik geen slechte review wou achterlaten was dit hun antwoord : Goede avond, Wat vervelend om te horen! onze excuses voor het ongemak en hopelijk heeft het nog gesmaakt. Hoe kan het gesmaakt hebben als er haar in me eten zit? En moet je beseffen dat ik hier al minimaal een jaar om de 4 dagen bestel !!! 4/16/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good hamburger and fries This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, zoals altijd 4/13/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima burgers 4/12/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service en heerlijke burgers. 4/12/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers en goede patat 4/11/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburgers waren goed van kwaliteit, maar de frietjes waren plakkerig en niet zo lekker 4/5/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn favourite restaurant! :) Top! 3/25/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was zeer vriendelijk, burgers en friet waren weer top! Super. Ik zou graag zien dat je ook via creditcard kan betalen bij online bestellingen. Zou chill zijn. 3/23/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, alleen jammer dat er geen drinken bij het kindermenu zat 3/22/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere burgers.Besteld via de website en we waren een beetje te laat met ophalen maar de meneer bood zelf aan of we nieuwe frietjes wilden hebben dat vonden we heel vriendelijk en een goede service terwijl we zelf te laat waren. Eten is lekker dus ik raad het aan om hier te eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie en snelle service. Vriendelijke bediening! 2/24/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snel bezorgd en het eten was lekker warm. 2/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verpakt, op tijd bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding, goede smaak. 1/26/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deel van de bestelling vergeten, geen mogelijkheid contact ( nummer + contactformulier niet werkend). 1/12/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 1/6/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en fijn dat er even een berichtje werd gestuurd of er iets mis was. 1/3/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten 1/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren er erg snel, al binnen ongeveer 25 min. De website is duidelijk en overzichtelijk. En ik hou van hun loaded fries die je helemaal naar eigen verlangen kan aanpassen. In de begin lijkt het wel beetje prijzig maar met de goede levering tijd en de kwaliteit en grote van de porties is het het zeker waard. Heb er vaker gegeten en vind het zeker aan te bevelen aan andere. Mocht je twijfelen, zeker doen! 1/2/2024
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden 12/20/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke No-nonsense burgers! 12/16/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 12/16/2023
De Hamburgerij 5 stars after 689 reviews
De Hamburgerij