Reviews


4 stars after 390 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had er als opmerking iets bijgeschreven dat ik iets er niet op wou hebben maar alles zat nog op mijn hamburger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker. Bedankt😋 4/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis alleen ergens de optie om een volle spaarkaart in te kunnen wisselen. 4/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hamburger menu besteld. Hamburger los 7,99 menu 11,99. Verschil is een zakje friet erbij. Dus voor 4 euro friet???? Hamburger was prima en smakelijk. Snap alleen niet een zakje friet voor 4 euro extra. Geen salade niks, das geen menu naar mijn idee. 4/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/26/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor de derde keer hier besteld, erg lekker. Altijd goed warm en goed op smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow, op aanraden van vriendin jullie geprobeerd. Wij zijn FAN! Lang geleden dat ik zo’n overheerlijk truffelburger heb gehad 😍 mn zoontje had de baconburger! Héérlijk gegeten!!!! 4/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger hield netjes afstand en het eten was warm en klopte precies. 3/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was de 1e keer...lekkere burgers. Bezorger mocht wel wat attenter zijn. 3/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en het eten was heerlijk en nog goed warm! 3/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was helaas niet warm, dit zijn we niet gewend vd Hamburgerij... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou fijn zijn om dingen ook van de burger af te halen ipv alleen maar extra toevoegen verder super burgers en netjes optijd 3/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers en ribbetjes! Keurig bezorgd! 3/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was erg lekker en goed verzorgd tot de volgende keer groetjes christianne 3/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag gelezen wat precies bij menu zit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bezorging van eten na bestellen meer dan een uur, te lang 3/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker, had echter kaas op mn burger besteld, maar die waren ze vergeten :( 3/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima, bezorging ook. Doordat ik zelf bij 1 van de menu's vergeten was drinken en friet te selecteren kreeg ik alleen de burger, voor de prijs van een volledig menu. Zou fijn zijn als er een melding voor was of het restaurant zelf aan de bel trok wanneer ze dit zagen. Ook was een toevoeging aan de burger wel betaald maar niet geleverd. 3/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhaal was goed, niets bijzonders. Kwaliteit is geweldig alleen geen 5 sterren gegeven omdat er bij de frietjes geen mayonaise zat, deze waren ze vergeten.... En het zou fijn zijn als je bij elke gerecht een opmerking zou kunnen zetten, vandaar website 3 sterren. 3/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg goed! Helaas deze keer de mayo vergeten, maar dat zien we door de vingers 😉 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Best part was the breath mint. Burger was like eating a salt sandwich, I felt my blood pressure rising with every bite. Fries were just right, for being reheated for the third day by a heatlamp, I assume. Same goes for the chicken wings. Which are “spicy”, if by spicy you mean that the chicken once saw a chili pepper in it’s past life. Onion rings the size of fruit loops and a mozzarella stick that could bash in your skull. I can’t figure out how this business has survived this long. 2/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en 't was goed warm ook de kwaliteit zag er prima uit jaa t was een genot vol smaken 2/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker warm en smaak is ook goed 2/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer lekker 😋 alles perfecto dank je This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt top! 2/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Goede porties. Prima bezorging. 2/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, leuke bezorging lekker knapperig en heerlijk nu nog een toetje was 't perfect 👌 😍 2/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker besteld omdat het erg lekker is! Alleen is helaas keer op keer de friet echt lauwwarm.... dat is echt zonde. Ik hou er nu al rekening mee op het moment dat ik bestel. De hamburgers zijn goed van kwaliteit, mooi stevig en goed van smaak. Als de friet warm kan jij bij levering dan is ‘t echt een toppertje! 2/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
De Hamburgerij 4 stars after 389 reviews
De Hamburgerij