Reviews


5 stars after 664 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, heerlijk gegeten! 9/7/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke hamburgers en friet. Alles goed geregeld en bezorgd. Geen minpunten. 9/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super :) 8/25/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie!! 8/15/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Precies op tijd, lekker warm en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt lekker dit keer, met name de frietjes, ook op tijd en warm! <3😀 8/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burger (crispy chicken plus bacon & emmentaler) was heerlijk. Die bestel ik nog eens. De friet niet zo. 8/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit werd al snel goed nageleverd en kreeg er een kortingvoucher bij als excuus. Goed geregeld, ik ben tevreden! 8/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond het goede service dat er toch korting gegeven werd ondanks dat ik het besteld had. 8/3/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten heerlijk, alleen niet al te warm meer 8/2/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons de eerste keer, maar er zullen zeker meerdere keren gaan volgen! Het was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede communicatie & heerlijke hamburgers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had iets warmer aangeleverd mogen worden!! Kwaliteit goed!! 6/16/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het 1 uur en 20 minuten duurde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker zoals gewoonlijk! 5/26/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten 5/23/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en vlot bezorgd 4/28/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gevraagd om tussen kwart over 12 en half 1 te leveren en om 12.16 stonden ze er al, perfect 4/21/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik hield de status van mijn bestelling bij op de website maar die bleek niet te kloppen! Ik werd gebeld dat mijn bestelling al 15 min klaar lag terwijl de status aangaf dat mijn bestelling nog in bereiding was. Verder was hamburger met spek heerlijk maar die met kip was heel droog. 4/14/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg er een bakje truffelmayonaise bij na vragen. Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/2/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really good value for money. Big giant burger was really tasty, hit that american burger craving just right. Crispy chicken burger has a little few toppings for the price unfortunately, but was tasty. 3/25/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn eerste keer maar zeker niet de laatste!! Erg lekker 3/21/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
spareribs waren heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, lekker eten en de prijzen zijn net als overal duur 😉 2/27/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed en warm aangeleverd! Top! 2/17/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/25/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere friet en matige burger. Prijs/kwaliteit vond ik tegenvallen. 1/12/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste kennismaking, goede ervaring 1/4/2023
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De uienringen zaten er niet bij 12/27/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker gegeten en op tijd bezorgd. Aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, bezorging duurt altijd iets lang! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Adres goed doorgegeven, maar bezorger kreeg alleen adres van de straat. Hij kon mij niet vinden en dus was de hamburger niet warm. Duidelijk mayonaise besteld en betaald maar ook dat vergeten , slordig 12/10/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd klaar om op te halen. Het was weer lekker! 12/9/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2022
De Hamburgerij Brucknerplein 7
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, bezorger was stipt op tijd! 11/28/2022
De Hamburgerij 5 stars after 664 reviews
De Hamburgerij