Reviews


4 stars after 428 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam echt heel laat. Na een uur gebeld, toen zeiden ze dat het onderweg was, nog 30 min moeten wachten tot het er was. Bestelling was niet goed. Moesten na bellen. Weer moeten wachten op de juiste burgers. Erg tegen gevallen helaas... 8/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 van de beste, zonder de allerbeste hamburger die ik ooit gegeten heb. Vers sappig vlees, niet te hard of te zacht en volledig gebakken. Heerlijk gekruid en oprecht extreem lekker. En dan ook nog een precies juist gebakken broodje, niet overdreven versierd met groentjes en precies genoeg saus zodat je ook eens zonder op je kleren te morsen kunt genieten. Super. Mijn respect voor de hamburger als maaltijd lijkt hersteld (en is reden om grote ketens voortaan te mijden). Ik wordt klant voor het leven. 7/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer lekker 7/16/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen was prima. Op tijd en vriendelijk. Eten was lekker maar had wat warmer gemogen. Website was niet helemaal handig qua functies. Verder prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke hamburgers, maar zeer lange levertijd. Om 19.15 besteld en pas om 20.45 geleverd 6/26/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals al een aantal keer een heerlijke lunch op het werk! 6/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Iedere bestelling opnieuw, lekker en goed geleverd. En hele goede service, wij blijven vaker bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met het hele personeel net heerlijk genoten van burgers met friet! Was erg lekker, en alles warm en niks vergeten (wat bij een grote bestelling niet normaal is .. :-) 5/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie hamburgers! Ook de vegetarische waren erg lekker! Netjes optijd bezorgd. 5/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Werd gebeld door iemand die zij sta bij je aan de deur. Niet goedenavond of zo u spreekt met de Hamburgerij u spreekt met ..... Dus hing op ging kijken maar zag niemand dit kan echt beter. Vervolgens stond er niemand aan de deur wij terug bellen in eerste instantie werd er niet opgenomen voicemail ingesproken. Die persoon belde gelukkig weer terug maar hij stond helemaal verkeerd in de straat terwijl toch het goede adres en huis nr hebben op gegeven. Dit kan echt betere jongens. 5/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling mocht wel ietsjes sneller komen, maar uiteindelijk was alles top! Keep it up! (Canon Business Center Witbogt 8). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd geleverd! 5/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd, maar als je op jullie app besteld wordt het bezorgd maar via thuisbezorgd wordt er vermeld dat jullie niet bezorgen, miss een aandachtspunten voor jullie, want het is echt super lekker thx This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I always love the food here. I'm only sad that now the snack box only has 5 pieces each vs 6 pieces like before. 5/3/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had er als opmerking iets bijgeschreven dat ik iets er niet op wou hebben maar alles zat nog op mijn hamburger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker. Bedankt😋 4/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis alleen ergens de optie om een volle spaarkaart in te kunnen wisselen. 4/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hamburger menu besteld. Hamburger los 7,99 menu 11,99. Verschil is een zakje friet erbij. Dus voor 4 euro friet???? Hamburger was prima en smakelijk. Snap alleen niet een zakje friet voor 4 euro extra. Geen salade niks, das geen menu naar mijn idee. 4/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/26/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor de derde keer hier besteld, erg lekker. Altijd goed warm en goed op smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow, op aanraden van vriendin jullie geprobeerd. Wij zijn FAN! Lang geleden dat ik zo’n overheerlijk truffelburger heb gehad 😍 mn zoontje had de baconburger! Héérlijk gegeten!!!! 4/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
De Hamburgerij 4 stars after 428 reviews
De Hamburgerij