Reviews


4 stars after 407 reviews
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg goed! Helaas deze keer de mayo vergeten, maar dat zien we door de vingers 😉 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Best part was the breath mint. Burger was like eating a salt sandwich, I felt my blood pressure rising with every bite. Fries were just right, for being reheated for the third day by a heatlamp, I assume. Same goes for the chicken wings. Which are “spicy”, if by spicy you mean that the chicken once saw a chili pepper in it’s past life. Onion rings the size of fruit loops and a mozzarella stick that could bash in your skull. I can’t figure out how this business has survived this long. 2/12/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en 't was goed warm ook de kwaliteit zag er prima uit jaa t was een genot vol smaken 2/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker warm en smaak is ook goed 2/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer lekker 😋 alles perfecto dank je This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt top! 2/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Goede porties. Prima bezorging. 2/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, leuke bezorging lekker knapperig en heerlijk nu nog een toetje was 't perfect 👌 😍 2/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker besteld omdat het erg lekker is! Alleen is helaas keer op keer de friet echt lauwwarm.... dat is echt zonde. Ik hou er nu al rekening mee op het moment dat ik bestel. De hamburgers zijn goed van kwaliteit, mooi stevig en goed van smaak. Als de friet warm kan jij bij levering dan is ‘t echt een toppertje! 2/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great service! Very good food. 1/30/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en het eten heerlijk. 1/28/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde helaas erg lang tot onze bestelling bezorgd werd. Fijn als we daar dan bericht van krijgen, want nu heb ik er zelf na 1 uur en 25 min. over gebeld waar de bestelling bleef. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1e keer besteld halfuur voor sluit, vlug bezorgd grote porties, kip goed doorbakken! Top! Credits naar de vriendelijke bezorger! 1/23/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
mozzarellasticks waren niet echt heet meer, cheesecake was nog deels bevroren. Burger was te klein naar verhouding met broodje. Kan echt veel beter. 1/20/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekkere burgers, spareribs en cheesecake bij de Hamburgerij! De service is top en het eten écht heel lekker, ook zijn de porties groter dan ik had verwacht. Soms wacht je iets langer maar als je daar rekening mee houdt is het dat zeker waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 1/15/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat je in de truffelburger geen truffel proeft. Dat is toch echt een minpunt. Het was wel lekker, maar niet volgens verwachting. Wij gaan de volgende keer een andere hamburgertent uitproberen. 1/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De mozella sticks is een andere variant geworden. Iets te zoutig voor me. 1/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/11/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! weer heerlijk gegeten 1/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er miste uienringen 1/5/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het truffelhamburger menu €1,- goedkoper is bij thuisbezorgd. 1/2/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en knapperig 1/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere hamburgers! Heel tevreden ❤️ Voor herhaling vatbaar! 1/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker en mooie porties. Op tijd bezorgd . 12/29/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/29/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind de vegetarische hamburger erg lekker, helaas was mijn laatste bestelling al koud toen die bezorgd werd, ook geen krulfriet die ik besteld had en bij de munt actie zou een gratis donut moeten zitten. Erg jammer 12/28/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 12/28/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/24/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden de champignon burger, deze was saai. Er zat weinig smaak aan. De hamburger was lauw en de extra's die we erbij hadden besteld zaten er niet bij. Het duurde 75 minuten voordat we onze bestelling hadden. Met wat we kregen was dit het niet waard. 12/21/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De opties bij de website komen niet overeen met de daadwerkelijke opties en daardoor is het niet altijd mogelijk de goede opties te selecteren. Ook was de bestelling erg laat 12/18/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet compleet; matige kwaliteit (niet echt heel warm), website maakte het lastig en onduidelijk om te bestellen. Matige engelse vertaling. Positief: toen ik belde om te melden dat mijn bestelling incompleet was werd ik snel, vriendelijk en heel correct behandeld. 12/18/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en lekkerrr!! 12/16/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en super snel bezorgd. 12/16/2020
De Hamburgerij Brucknerplein 7 040-7858588
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/15/2020
De Hamburgerij 4 stars after 407 reviews
De Hamburgerij